Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Novosti

INTERLIBER – EDUCA PLUS - INFO DANI

od 7. do 11. studenoga 2006. g. na Zagrebačkom velesajmu

Ulaz na sajamske priredbe INFO DANI-INTERLIBER-EDUCA PLUS je slobodan. Parkiranje za vrijeme trajanja sajamskim priredbi je besplatno.


RADNO VRIJEME ZA POSJETITELJE 10.00 – 19.00 sati


U petak 10. i subotu 11. studenoga radno vrijeme INTERLIBERA je do 22.00 sata


Pozivamo čitatelje da posjete naše štandove u paviljonu 5 i u paviljonu 6, gdje će, osim naših ranije izašlih knjiga moći razgledati i naša najnovija izdanja.

Posebno skrećemo pažnju na naše izdanje OSVETA GEJE, upravo izašlu knjigu koja obrađuje danas već važnu, a sutra prevažnu temu: dramatična promjena klime koje već postajemo svjedoci, a da mnogi ljudi nisu još ni svjesni što se oko njih događa. Saznajte što o promjeni klime ima za reći najpozvaniji čovjek na svijetu za tu temu - James Lovelock, autor GEJA HIPOTEZE.

Oni koje zanimaju računala i informatika, ali i svi drugi, na našem štandu naći će tek izašlu knjigu RAČUNALO I MOZAK, knjigu koja je na neki način u informatičkim disciplinama ono što je Darwinova knjiga PORIJEKLO VRSTA u biologiji. Autor je nitko drugi već John von Neumann, genijalni matematičar koji je, zajedno s Alanom Turingom, postavio teorijske temelje informatičke revolucije. Pročitajte njegov omanji, ali važan, tekst o usporedbi rada mozga i računala.

Na štandu će biti i naša najnovija knjiga DAR OD MORA Anne Morrow Lindbergh, koja je već pedeset godina u Americi za generacije ljudi, pogotovo žena, neiscrpno vrelo mudrosti i nadahnuća. Knjiga je doživjala već bezbrojna izdanja, evo je prvi puta i kod nas. Nevelikog opsega, ova knjiga nam cijedi koncentrat životnih istina i upućuje nas kako se nositi s novim izazovima u raznim životnim fazama, u braku, u poslu, u mladim i poznijim godimana.

Za one koji vole povijest moći će se upoznati s našom novom knjigom KARLO VELIKI I MUHAMED. Autor je poznati povjesničar, a knjiga se bavi manje obrađivanim, a vrlo značajnim razdobljem između V. i IX. stoljeća. To je vrijeme postupnog rastakanja društvenih temelja nekadašnejg Rimskog carstva, kristijanizacije Europe i islamizacije južnih obala Sredozemlja. Saznajemo zašto je kasnija povijest Europe tekla kako je tekla te koliko je velik utjecaj na to imala pojava islama u njenom neposrednom susjedstvu.

To su samo četiri od većeg broja novih naslova koje možete vidjeti na našim štandovima.

Obavještavamo Vas također da će u petak u 13 sati na pozornici u paviljonu 6 održati predavanje O ZNANOSTI I OBRAZOVANJU poznati biolog MIroslav Radman. Našu, već ranije objavljenu knjigu MIROSLAV RADMAN: ČOVJEK KOJI JE SRUŠIO GENETSKI ZID, također možete vidjeti na našem štandu.

Nadamo se Vašem dolasku
srdačan pozdrav
uredništvo
IZVORA i
SVEUČILIŠNE KNJIŽARE
Novosti:
arrow 7.11.2011  -  POZIVNICA INTERLIBER 2011
arrow 21.11.2009  -  Novi katalog!
arrow 7.11.2009  -  INTERLIBER 2009
arrow 10.11.2008  -  INTERLIBER 2008
arrow 6.6.2008  -  Ridley se vraća SF-u!
arrow 4.11.2007  -  INTERLIBER 2007
arrow 2.12.2006  -  SA(N)JAM KNJIGE U ISTRI
arrow 7.10.2005  -  INTERLIBER 2005
Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service