Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Bijeli Glupani

Michael Moore

Kategorija:  Politika



Bijeli Glupani

Nakladnik:  IZVORI

Biblioteka:  -/-


Stranice:  316

Uvez:  tvrdi

Format:  14 x 23 cm


Kataloški broj:  3221

ISBN:  953-203-162-6


Cijena:  14.00 €

Internet cijena:  12.60 €   


Ocjena nakladnika:  4.50

Ocjena korisnika:  4.75 ( ukupno glasova: 4 )


Broj pregleda knjige:  5188


Opis:
Banana-republika SAD: "Predskednik" Bush je pokrao izbore uz pomoć svoga brata, svoje rođakinje, poslušnih sudaca, neuki sinek koji upravljanje državom prepušta starim tatičinim poslovnim prijateljima.

"Bijeli glupani" je urnebesno osvježavajuća knjiga koju mora pročitati svatko tko želi znati tko i kako upravlja jedinom preostalom velesilom koja pak upravlja jedinim nam svijetom.

Michael More, trn u stražnjici korporacijske Amerike, šiba po političkoj hipokriziji i po velomožama tamošnje elite koja je otpustila sve kočnice.

Michael More ne piše napamet. Dobro pozna američke prilike i dokumentira napisano, on je i dokumentarist-sineast, ovogodišnji dobitnik Oscara za dokumentarni film, čovjek koji se nije ustručavao javno pri dodjeli nagrade uzviknuti pred uzvanicima "Sramite se, Mr. Bush." A u ovoj knjizi ne ustručava se predložiti Demokratskoj stranci i Republikanskoj stranci da spare svog magarca i svoga slona u jednu životinju i jednu stranku, jer ionako i jedna i druga djeluju u interesu gornjih 10 posto Amerikanaca.



Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service