Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Dodir trećeg oka

Orijana Koloper

Kategorija:  Duhovnost



Dodir trećeg oka

Nakladnik:  IZVORI

Biblioteka:  -/-


Stranice:  224

Uvez:  Tvrdi

Format:  13 x 20,50 cm


Kataloški broj:  8919

ISBN:  978-953-203-302-1


Cijena:  15.00 €

Internet cijena:  13.50 €   


Ocjena nakladnika:  4.00

Ocjena korisnika:  4.80 ( ukupno glasova: 5 )


Broj pregleda knjige:  4940


Opis:
Aša je do jučer bezbrižno živjela i ne razmišljajući griješila. Imala je sve pogodnosti koje novac može kupiti, ljubavnika i dobar posao. Do jučer je bila potpuno zadovoljna svojim odrazom u zrcalu. Bila je «blagoslovljena» neznanjem, sve do trenutka kad se oglasio onaj unutarnji, tihi, glas kojeg rijetko slušamo.

Od tog dana njezin život kreće potpuno drugim smjerom. Svakim korakom sve je bliže istini, sve je bliže sebi. Kroz bol i teškoće koje život nosi, razotkriva što se krije iza maske zvane ljudsko lice. Ipak, doći će do veličanstvene istine, do spoznaje da ne postoji kraj, već samo niz novih početaka.

U isto vrijeme, s druge strane «zrcala», odvija se borba za spas Zemlje i ujedno čovječanstva. Aša do samog kraja nije svjesna svoje uloge, ne zna što se krije iza maske, nije svjesna života s one strane «zrcala».



«Vi niste u svijetu nego je svijet u vama. Morate shvatiti da u stvarnosti ne postoji ljudsko biće. Postoji duhovno biće koje prolazi kroz ljudsko iskustvo. Kad dosegnete tu spoznaju, tek tada možete reći da je vaše rođenje imalo svrhu.»

(Ramana Maharshi, veliki indijski mistik i učitelj.)



Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service