Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Dar od mora

Anne Morrow Lindbergh

Kategorija:  Duhovnost



Dar od mora

Nakladnik:  IZVORI

Biblioteka:  -/-


Stranice:  124

Uvez:  tvrdi

Format:  13 x 20 cm


Kataloški broj:  5515

ISBN:  953-203-263-0


Cijena:  14.00 €

Internet cijena:  12.60 €   


Ocjena nakladnika:  4.50

Ocjena korisnika:  4.25 ( ukupno glasova: 4 )


Broj pregleda knjige:  5579


Opis:
U ovom jedinstvenom, danas već klasičnom djelu, koje se neprekidno objavljuje već pola stoljeća, Ann Morrow Lindbergh nudi čitateljima svoja razmišljanja o mladosti i starosti, o ljubavi, braku, samoći i zadovoljstvu.

Nalazeći inspiraciju u školjkama na morskoj obali, preispituje našu svakidašnjicu i dovodi nas do novih razumijevanja svih etapa u životu i žena i muškaraca. Autorica brojnih knjiga, majka petoro djece, jedna od prvih žena-pilota i supruga prvog transatlantskog pilota Charlesa Lindbergha u Daru od mora kritički progovara o svim stvarima i obvezama koje nas zatrpavaju kao lavina, oduzimajući nam vrijeme koje bismo inače mogli posvetiti sebi i svojoj obitelji. Njezine riječi pomažu nam da za sebe pronađemo trenutke za razmišljanje i kreativnost, često rastrgani silama svakodnevnih rutinskih poslova. Također, nudi nam predodžbu života kakav se proživljava u trajnom i stalno promjenjivom pejzažu bračnih odnosa.

Knjiga Dar od mora prvi je puta objavljena davne 1955., no otkriva je iznova svaka nova generacija. Ovo prvo hrvatsko izdanje sadrži i predgovor autoričine kćerke Reeve, uključeno u jubilarno izdanje 2005, u povodu 50. obljetnice knjige.

Ann Morrow Lindbergh umrla je 2001. u 94. godini života.



Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service