Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Nevidljivi čovjek

H. G. Wells

Kategorija:  Znanstvena fantastikaNevidljivi čovjek

Nakladnik:  IZVORI

Biblioteka:  ZF


Stranice:  220

Uvez:  tvrdi

Format:  14 x 20 cm


Kataloški broj:  2152

ISBN:  953-203-142-1


Cijena:  19.00 €

Internet cijena:  17.10 €   


Ocjena nakladnika:  3.50

Ocjena korisnika:  4.00 ( ukupno glasova: 1 )


Broj pregleda knjige:  6475


Opis:
«Bijah nevidljiv… U mojoj su se glavi već rojili planovi svih oni divljih i divnih stvari koje mogu sada nekažnjivo činiti…»
Postoje dobri i postoje veliki znanstvenici, no Griffin je bio poseban slučaj. Blistavi um i jaka ambicija tjerahu ga do samih granica znanosti i dalje, u područje koje nitko nije dosad istraživao. I tako je Griffin bio prvi na novom polju istraživanja, znanosti o nevidljivosti, i posvetio je čitav svoj život postizanju jednog jedinog cilja: postati sâm nevidljiv.
S takvim ciljem na umu, nikakva žrtva nije bila prevelika. Sve osobne veze bile su besmislene, sve etičke dvojbe kopnile su do beznačajnosti. Tijekom dugih dana i noći Griffin je slijedio svoju fantaziju nevidljivosti, no kad je ostvario svoj cilj, započela je strahota…
S nesanjanom moći bila je povezana i nezamisliva cijena: izvan uobičajenosti, izvan društva, izvan života - može li nevidljivi čovjek biti uopće čovjek?

Nezaboravan i uvijek zanimljiv, Wellsov Nevidljiv čovjek jedan je od najpoznatijih utopijskih romana ikad napisanih.Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service